Ταξίδι στην Ελλάδα IΙ

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
€25,00

Ταξίδι στην Ελλάδα ΙΙ


Τίτλος: Ταξίδι στην Ελλάδα ΙΙ
Επίπεδο: Β1-Β2
Εκδότης: Άλφα Εκδοτική
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
ISBN: 978-960-7329-01-1
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 0,750 Kg
Σχήμα (cm): 21Χ29
Σελίδες: 268

Περιγραφή


Το «Ταξίδι στην Ελλάδα II» ταξιδεύει το μαθητή σε είκοσι τέσσερις ελληνικές πόλεις. Πόλεις που επιλέχτηκαν κυρίως βάσει του ονόματός τους, σε ένα παιχνίδι με την αλφάβητο, αλλά και βάσει ιστορικών, πολιτιστικών χαρακτηριστικών, που προκαλούν το ενδιαφέρον του. Έτσι, ξεκινάει από την Αθήνα, περνάει από τη Βέροια και το Γύθειο, βλέπει τους Δελφούς και την Επίδαυρο, τη Ζάκυνθο και το Ηράκλειο και επισκέπτεται μέρη τόσο όμορφα, που κάνουν το ταξίδι του μοναδικό.


Πληροφορίες για τις πόλεις αυτές, μύθοι και ιστορίες, το τώρα και το χθες μπλέκονται με τη γραμματική, το λεξιλόγιο και τις επικοινωνιακές καταστάσεις, που οφείλει να γνωρίζει ο μαθητής στο επίπεδο Β1-Β2. Ομάδα-στόχος μας είναι όλοι όσοι θέλουν να έχουν μια «ισορροπημένη» κατάκτηση γλώσσας, τόσο από πλευράς γραμματικών κανόνων και λεξιλογίου όσο και από πλευράς πολιτισμού.Το «Ταξίδι στην Ελλάδα II» ταξιδεύει το μαθητή σε είκοσι τέσσερις ελληνικές πόλεις. Πόλεις που επιλέχτηκαν κυρίως βάσει του ονόματός τους, σε ένα παιχνίδι με την αλφάβητο, αλλά και βάσει ιστορικών, πολιτιστικών χαρακτηριστικών, που προκαλούν το ενδιαφέρον του. Έτσι, ξεκινάει από την Αθήνα, περνάει από τη Βέροια και το Γύθειο, βλέπει τους Δελφούς και την Επίδαυρο, τη Ζάκυνθο και το Ηράκλειο και επισκέπτεται μέρη τόσο όμορφα, που κάνουν το ταξίδι του μοναδικό.

Το «Ταξίδι στην Ελλάδα II» δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης Βιομηχανικής Έρευνας (ΠΑΒΕ) της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, και συνεπώς μέρος της χρηματοδότησής του καλύφθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το περιεχόμενο του βιβλίου αναθεωρήθηκε πλήρως, αρχικά κατά το 2008 και στη συνέχεια το 2011 από καθηγητές του Σχολείου Ελληνικών «Μέγας Αλέξανδρος», για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξετάσεων του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας για τα Επίπεδα Β1 και Β2.


 Ταξίδι στην Ελλάδα ΙΙ - εκπαιδευτικό υλικό - ενότητα 1


Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ταξίδι στην Ελλάδα I

(Υπό αναθεώρηση)
€25,00

Ταξίδι στην Ελλάδα ΙΙΙ

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
€25,00

Γνωρίζεις ήδη Ελληνικά

Το βιβλίο αυτό αποτελεί το πρώτο βιβλίο της μεθόδου διδασκαλίας των νέων ελληνικών σε ξένους. Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
€25,00

Διαδρομές από τα Αρχαία στα Νέα Ελληνικά

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
€32,00

Τραγουδώ Ελληνικά

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
€32,00

Επιχειρηματικά Ελληνικά

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
€32,00