Ταξίδι στην Ελλάδα ΙΙΙ

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
€25,00

Ταξίδι στην Ελλάδα ΙΙΙ


Τίτλος: Ταξίδι στην Ελλάδα ΙΙΙ
Επίπεδο: Γ1-Γ2
Εκδότης: Άλφα Εκδοτική
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
ISBN: 978-960-7329-00-4
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 1.150 Kg
Σχήμα (cm): 21Χ29
Σελίδες: 446

Περιγραφή

Ένα ταξίδι σε πόλεις, ανά τον κόσμο, όπου υπήρξε ή εξακολουθεί να υπάρχει το ελληνικό στοιχείο, πόλεις που υποδέχτηκαν Έλληνες μετανάστες και έγιναν εστίες ελληνισμού ή υπήρξαν κάποτε ελληνικές αποικίες. Αυτό είναι το«Ταξίδι στην Ελλάδα III», στο οποίο εικόνες πολιτισμού και ιστορικά στοιχεία συνδυάζονται με χρήσιμες καταστάσεις επικοινωνίας, με «δύσκολα» γραμματικά φαινόμενα και με λεξιλόγιο περισσότερο απαιτητικό.

Το «Ταξίδι στην Ελλάδα III» απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες της ελληνικής (Γ1-Γ2 επιπέδου) και περιλαμβάνει πόλεις-χώρες-ηπείρους, αλλά και γνωστά ελληνικά χαρακτηριστικά, βάσει του ελληνικού αλφαβήτου. Ξεκινάει δηλ. με την Αλεξάνδρεια και τελειώνει με την Ωκεανία, ενώ παρεμβάλλεται η Θάλασσα και η Ψυχαγωγία, με ουσιαστική επιδίωξη την ενσωμάτωση των μαθητών στην πολιτιστική πραγματικότητα των φυσικών ομιλητών της γλώσσας-στόχου.

Το «Ταξίδι στην Ελλάδα III» αποτέλεσε μέρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΣΩΚΡΑΤΗΣ και αναπτύχθηκε από μια ομάδα Εκπαιδευτικών Οργανισμών (Πανεπιστήμιο της Μούρθια – Ισπανία, Πανεπιστήμιο της Μεσσήνα – Ιταλία,ΕΛΒΕΑ ΕΠΕ – Βουλγαρία και ΕΛΕΑ ΕΠΕ – Εφαρμογές Πολυμέσων για την ηλεκτρονική ανάπτυξη του υλικού) με το Συντονισμό του Σχολείου Ελληνικών για ξένους «Μέγας Αλέξανδρος» (τμήματος του ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ).


 Ταξίδι στην Ελλάδα ΙΙI - εκπαιδευτικό υλικό - ενότητα 1


Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ταξίδι στην Ελλάδα IΙ

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
€25,00

Ταξίδι στην Ελλάδα I

(Υπό αναθεώρηση)
€25,00

Γνωρίζεις ήδη Ελληνικά

Το βιβλίο αυτό αποτελεί το πρώτο βιβλίο της μεθόδου διδασκαλίας των νέων ελληνικών σε ξένους. Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
€25,00

Διαδρομές από τα Αρχαία στα Νέα Ελληνικά

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
€32,00