Αεροστρόβιλοι Κινητήρες

Aircraft Gas Turbine Engines
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
$23.00

Αεροστρόβιλοι κινητήρες


Τίτλος: Αεροστρόβιλοι κινητήρες
Εκδότης: Άλφα Εκδοτική
Συγγραφέας: Καρκανιάς, Κωνσταντίνος
ISBN: 978-960-7329-33-2
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 0,650 Kg
Σχήμα (cm): 24Χ17
Σελίδες: 371

Περιγραφή


Το βιβλίο ΑΕΡΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ όπως και τα άλλα της σειράς Αεροπορικές Εκδόσεις συγγράφηκε αρχικά για να καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Μηχανικών Αεροπλάνων των Σχολών ΔΕΛΤΑ και στην συνέχεια των άλλων Αεροπορικών Σχολών.

Έκτοτε έγιναν πολλές  διαδοχικές ανατυπώσεις- αυτή είναι η δέκατη πέμπτη κατά σειρά.

Η πληρέστερη αναθεώρηση έγινε από τον πρώην συνάδελφο Μηχανικό Σ.Μ.Α. Γ. Γούλιο.

Πιστεύω, ότι σ’ αυτή την μορφή το βιβλίο,  είναι ένα πολύ καλό βοήθημα για όλους τους τεχνικούς που ασχολούνται με την συντήρηση και επισκευή αεροσκαφών.

Είμαι πραγματικά περήφανος που και αυτό το βιβλίο και τα άλλα της σειράς ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ της ΑΛΦΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ  επανεκδίδονται επί 45 χρόνια και χρησιμοποιούνται από μαθητές όλων των αεροπορικών σχολών αλλά και από πολλούς επαγγελματίες, οι οποίοι θέλουν να διατηρούν τις γνώσεις τους στα αντικείμενα της αεροπορικής τεχνολογίας.

 

Κ. Καρκανιάς

Αερ. Μηχανικός ΣΜΑ

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ ιδρύθηκαν το 1971 από εμένα με την συμμετοχή τριών συναδέλφων και συμμαθητών της 14ης σειράς της ΣΜΑ. Τότε δεν υπήρχε κανένα βιβλίο Αεροπορικής Τεχνολογίας στην ελληνική γλώσσα και για αυτό ανέλαβα το επίπονο έργο να δημιουργήσω μια ολόκληρη σειρά τέτοιων βιβλίων. Για αρκετούς τίτλους μετέφρασα μόνος ή και με άλλους τα αντίστοιχα βιβλία της Αμερικανικής  Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (F.A.A). Δύο βιβλία ( για τους κινητήρες )  τα έγραψα προφανώς με βάση την υπάρχουσα τότε αγγλόγλωσση βιβλιογραφία ενώ τρία ακόμα γράφηκαν από συναδέλφους της ΣΜΑ με δική μου καθοδήγηση και επιμέλεια.

 
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Αγγλοελληνικό Αεροπορικό Λεξικό

Λεξικό αεροπορικών όρων
$18.00