Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2006

Συγγραφέας : ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ξ. ΚΑΒΑΓΙΑΣ

-ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ-

Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
€5,00

Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2006


Τίτλος: Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2006
Εκδότης: Άλφα Εκδοτική
Συγγραφέας: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ξ. ΚΑΒΑΓΙΑΣ
ISBN: 960-8215-54-4
Δέσιμο:
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 0,350 Kg
Σχήμα (cm): 18Χ24
Σελίδες: 144

Περιγραφή


Η Αιτωλοακαρνανία "γη και την πλάθει ο Φίδαρης κι ο Άσπρος πλατιά την αγκαλιάζει" είναι ένα από τα λίγα γνήσια ελληνικά μέρη, όπου η φύση, ο πολιτισμός, η παράδοση, ο άνθρωπος συνυπάρχουν με απόλυτη αρμονία. Εδώ κανείς εντυπωσιάζεται από το μεγαλείο και την τελειότητα των πιο απλών στοιχείων της φύσης, που τόσο αρμονικά παντρεύονται μεταξύ τους.

Άφθονα νερά, καταπράσινοι κάμποι, βουνά με ξεχωριστή ομορφιά, χρυσοφόρα γη, πλούσια γεωργία και κτηνοτροφία, απέραντες χιλιοτραγουδισμένες λιμνοθάλασσες, φυσικές ομορφιές, παλιά και πρόσφατη ζωντανή ιστορία, λαϊκές παραδόσεις, πνευματικές κατακτήσεις, ποιητές και λογοτέχνες, απλοί άνθρωποι του λαού που έγραψαν ιστορία σε τούτο τον τόπο της υπέρτατης θυσίας, της θυσίας για την ελεθυερία, ανθρώπινη αξιοπρέπεια κι ανεξαρτησία, είναι η φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της Αιτωλοακαρνανίας.

Σ'αυτή τη γη γεννήθηκαν κι έζησαν προσωπικότητες που διέπρεψαν στο χώρο των γραμμάτων, της πολιτικής και των τεχνών. Κι αυτή τους τη δημιουργία παρουσιάζουμε μέσα από τις σελίδες του Λογοτεχνικού Ημερολογίου.