Επιχειρηματικά Ελληνικά

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
€32,00

Επιχειρηματικά Ελληνικά Α+Β


Τίτλος: Επιχειρηματικά Ελληνικά Α+Β
Εκδότης: Άλφα Εκδοτική
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
ISBN: 978-960-7329-64-6
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 0,660 Kg
Σχήμα (cm): 21Χ29
Σελίδες: 240 + 240

Περιγραφή


Η γνώση της ελληνικής γλώσσας για ειδικούς-επαγγελματικούς σκοπούς επιβάλλεται σε όσους ξένους στοχεύουν να εργαστούν σε ελληνικές επιχειρήσεις είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Η ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία και αγορά και η κατάκτηση βασικών δομών αλλά και ειδικής ορολογίας, αποτέλεσαν την αιτία δημιουργίας των«Επιχειρηματικών Ελληνικών». Εξ άλλου, το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας έχει καθιερώσει συγκεκριμένες εξετάσεις για την περίπτωση αυτή.
Τα «Επιχειρηματικά Ελληνικά» απευθύνονται σε μαθητές μέσου επιπέδου (Β1-Β2) και αναπτύσσουν γλωσσικές δεξιότητες σε διάφορα περιβάλλοντα λόγου, όπως η τράπεζα και οι συναλλαγές, το γραφείο και το ηλεκτρονικό εμπόριο, το συνάλλαγμα και οι οικονομικές εφημερίδες κλπ. Ουσιαστική προτεραιότητα είναι ένας όσο το δυνατόν πληρέστερος κατάλογος ειδικών καταστάσεων επικοινωνίας, με την προσοχή μας να εστιάζεται στον αναγκαίο όγκο λεξιλογίου και τις απαιτούμενες γραμματικές και συντακτικές δομές που συνθέτουν τις καταστάσεις αυτές.
Τα «Επιχειρηματικά ελληνικά» αποτέλεσαν μέρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Leonardo da Vinci (L/ 2003/B/F/LA-148105) και αναπτύχθηκαν από μια ομάδα Εκπαιδευτικών Οργανισμών (ΕΛΒΕΑ ΕΠΕ-Βουλγαρία, Πανεπιστήμιο Ιασίου-Ρουμανία, ΕΚΕΑ ΕΠΕ-Βουλγαρία, Πανεπιστήμιο Μούρθια-Ισπανία, ΕΛΕΑ ΕΠΕ) υπό τον συντονισμό της Ευρωπαϊκής Εκπαιδευτικής και Αναπτυξιακής Εταιρείας.

 

Επιχειρηματικά Ελληνικά – 1η ενότητα εκπαιδευτικού υλικού

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ταξίδι στην Ελλάδα IΙ

Συνοδεύεται από δίσκο (multimedia CD)
€25,00