Τεχνολογία Αεροπορικού Υλικού

Aircraft Materials Technology
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
€24,00

Τεχνολογία Αεροπορικού υλικού


Τίτλος: Τεχνολογία Αεροπορικού υλικού
Εκδότης: Άλφα Εκδοτική
Συγγραφέας: Καρκανιάς Κωνσταντίνος
ISBN
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 0,830 Kg
Σχήμα (cm):
Σελίδες: 437

Περιγραφή


Το βιβλίο της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ  είναι το τελευταίο της βασικής σειράς μας για την αεροπορική τεχνολογία.

 Το κείμενο είναι  μετάφραση από τo αντίστοιχο βιβλίο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας  (F.A.A). Η αρχική μετάφραση είχε γίνει το 1972 από εμένα και άλλους μηχανικούς καθηγητές των Σχολών ΔΕΛΤΑ υπό την εποπτεία μου.

    Το βιβλίο αυτό όπως και τα άλλα της σειράς Αεροπορικές εκδόσεις συγγράφηκαν αρχικά για να καλύψουν τις ανάγκες του Τμήματος Μηχανικών αεροπλάνων των Σχολών ΔΕΛΤΑ και των άλλων Αεροπορικών Σχολών.

    Έκτοτε έγιναν πολλές  διαδοχικές ανατυπώσεις- αυτή είναι η εικοστή κατά σειρά.

 Η πληρέστερη αναθεώρηση έγινε από τον πρώην συνάδελφο στην Πολεμική Αυτοκρατορία κ. Κ. Σωτηρόπουλο, ο οποίος δεν είχε αρκεσθεί μόνο στο να διορθώσει και προσαρμόσει  γλωσσικά τις προηγούμενες εκδόσεις . Σε πολλά σημεία  συμπλήρωσε το κείμενο ή το διαμόρφωσε καλύτερα, ώστε να είναι πιο εύληπτο από οποιονδήποτε τεχνικό.

   Πιστεύω, ότι σ’ αυτή την μορφή το βιβλίο,  είναι ένα πολύ καλό βοήθημα για όλους τους τεχνικούς που ασχολούνται με την συντήρηση και επισκευή αεροσκαφών.

   Είμαι πραγματικά περήφανος που και αυτό το βιβλίο και τα άλλα της σειράς ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ της ΑΛΦΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ  επανεκδίδονται επί 45 χρόνια και χρησιμοποιούνται από μαθητές όλων των αεροπορικών σχολών αλλά και από πολλούς επαγγελματίες, οι οποίοι θέλουν να διατηρούν τις γνώσεις τους στα αντικείμενα της αεροπορικής τεχνολογίας.

 

Κ. Καρκανιάς

Αερ. Μηχανικός ΣΜΑ

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ ιδρύθηκαν το 1971 από εμένα με την συμμετοχή τριών συναδέλφων και συμμαθητών της 14ης σειράς της ΣΜΑ. Τότε δεν υπήρχε κανένα βιβλίο Αεροπορικής Τεχνολογίας στην ελληνική γλώσσα και για αυτό ανέλαβα το επίπονο έργο να δημιουργήσω μια ολόκληρη σειρά τέτοιων βιβλίων. Για αρκετούς τίτλους μετέφρασα μόνος ή και με άλλους τα αντίστοιχα βιβλία της Αμερικανικής  Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (F.A.A). Δύο βιβλία ( για τους κινητήρες )  τα έγραψα προφανώς με βάση την υπάρχουσα τότε αγγλόγλωσση βιβλιογραφία ενώ τρία ακόμα γράφηκαν από συναδέλφους της ΣΜΑ με δική μου καθοδήγηση και επιμέλεια.

 

 


Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Τεχνολογία Αεροσκαφών Τόμος A

Τεχνολογία Αεροσκαφών
€24,00

Συντήρηση Αεροσκαφών

Συντήρηση αεροσκαφών
€10,00

Αγγλικά για Μηχανικούς Αεροσκαφών

Αγγλικά για μηχ/κούς αεροσκαφών
€8,00

Τεχνολογία Αεροσκαφών Τόμος Γ'

Τεχνολογία Αεροσκαφών
€14,00

Τεχνολογία Αεροσκαφών Τόμος Β

Τεχνολογία Αεροσκαφών
€24,00

Εμβολοφόροι Κινητήρες

Εμβολοφόροι αεροπορικοί κινητήρες
€23,00

Αγγλοελληνικό Αεροπορικό Λεξικό

Λεξικό αεροπορικών όρων
€18,00